Dakwerken Liedekerke

U bent uit de regio van Liedekerke en op zoek naar een Dakwerker? Doe dan beroep op DAKWERKEN CIETERS, een geregistreerde onderneming voor het uitvoeren van alle dakwerken met betrekking tot hellende daken, platte daken, dakgoten, lichtkoepels en veluxen.

We richten onze dakwerk activiteiten zowel op nieuwbouw als op renovatie en herstellingen, met een bijkomende specialisatie in het verwerken van zink en koper. Onze 28-jarige beroepservaring en het statuut van erkend EPDM-plaatser staan garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering en perfercte afwerking van uw dakwerken in Liedekerke en omgeving. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor bijkomende informatie of specifieke inlichtingen.

Dakwerken cieters - David Cieters

pannendak

Kiest u voor pannen als bekleding van uw hellend dak, dan hebt u nog de optie tussen keramische pannen en betonpannen. De keramische dakpan, ook wel kleidakpan genoemd, is te verkiezen boven de betonpan wegens zijn talrijke voordelen :
IMG_1539

leiendak

We onderscheiden twee types leien : natuurleien en kunstleien. Hoewel beide zowel in vierkante als in rechthoekige vorm beschikbaar zijn en ze alle twee probleemloos forse temperatuurverschillen doorstaan, valt voor elk type leien een aantal aantrekkelijke eigenschappen te noteren.
Pluspunten van natuurleien
Pluspunten van kunstleien
1 (7)

staande naad (zink)

Afgezien van zijn relatief hoge kostprijs en zijn relatieve gevoeligheid voor deuken en blutsen, biedt een zinken dak talrijke positieve eigenschappen :
Plat dak

platte daken - EPDM (rubber)

EPDM, een synthetische rubberfolie die al sinds de jaren 60 in verschillende toepassingen zijn sporen heeft verdiend, biedt als bedekking van platte daken alleen maar voordelen.